Wicked Young Man

Har snabbt lyckats bli en av mina favoritlåtar med Alice Cooper, efter att ha hört den på hans “Theater Of Death” turnen 2009.

Det känns lite sjukt att jag inte har en Alice Coooper konsert framför mig. Det har liksom alltid varit självklart att jag ska se han nästa år, eller, det har väl känts så eftersom jag köpte biljetter till Sonisphere (där han spelade i år) redan innan eller strax efter Alice Cooper konserten i Göteborg 2009. Jag vet inte huruvida familiar ni är med att jag har sett Alice Cooper live en gång om året sen 2007, men det är så det ligger till i alla fall. Nu känns det lite unsade. Kommer Alice tillbaka nästa år? Eller ska 2011 bli det första året sen 2007 som jag och han inte ses? (inte bokstavligen ses, men ni fattar!) Det känns väldigt unsafe. Men i väntetiden, så ska jag leta reda på USB minnet med Alice Cooper konserten ifrån 2009. Kan ni fatta att jag har tappat bort det? Fy så dumt. Lådan ligger här dock! Men själva usben är borta…

 Alice Cooper i Göteborg,  foto by moi!

Från ett ämne till ett annat; jag och Emelie red ut idag som sagt, och det var trevligt! Det är kul – jag var så rädd för Axa förut, tyckte det var otäckt bara att rida ut på henne liksom, nu tog jag täten (För den där Cobweb vågar ju inte ett piss!) och hon går helt lungt och tryggt. Hon är trygg, visst? Det som är lite “oroväckande” är att hon är inte alls så pigg som hon brukar vara. Annars brukar det vara lite “Lugn Axa, Lugn” nu var det mer “Men hallå? Vad blir det? Lite mer fram kan du väl?” Förhoppningsvis så har hon bara en dålig vecka eller något, för hon var liksom likadan i torsdags. Vi får väl se vad som händer!

Lady Axa. From Above!

Jaha, det var väl allt för nu. Återkommer säkert ikväll!
NP: Wicked Young Man – Alice Cooper
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: