Cherry Red

Ifrån min nyinköpta platta med Lita Ford, “Stiletto”. Asmysig låt, känns väldigt typiskt henne dock! Men det är ju precis det som gör henne så attans bra!

Jaha, Idag var det tänkt att jag skulle åka på Skogsröjet, men blev hemma istället. Tåget gick klockan 6 på morgonen, varken mamma eller bilen är hemma och tidigaste bussen till stan gick 6.10. Det var ju såhär halvgenomtänkt… Men jag är väldigt säker på att Angelina och Jocke får det väldigt trevligt där nere, det lät i alla fall så när jag pratade med dem i telefon förut!

Jaha, så vad har jag gjort idag då?  Jo,jag har faktiskt gjort något jag inte gjort på länge. Shoppat. På riktigt, med Martina och Madde. Inte speciellt mycket egentligen, ett par skor, en skiva (Lita Ford -Stiletto som nämnt ovan!) och en tröja. Passade även på att skaffa den där förbannade Sabaton biljetten också, så nu är det helt klart att jag ska på Sabaton i slutet på September!

Vi hade även ridning idag, hade Castella. Lite kul, hon är en C-Ponny som är närmare en B Ponny än D ponny i storleken, och Maria tjatar så om ibland att jag ska byta till storhäst, så får jag Castella. Jaghar ju haft Castella ett par gånger, men det brukar aldrig vara så att Maria självmant ger mig henne. Men nu gjorde hon det. Och ja, vad ska man säga om det? Det var väl trevligt! Jag och Castella brukade vara ett litet radarpar förr i tiden, dock känns hon väldigt liten nu, kanske i och för sig beror på att jag mest rider Laxen. Imorrn tänkte väl jag och Emelie att vi skulle rida ut, det kan bli jäkligt trevligt! Nu ska jag bara ta mig ett glas cola, lite chips, och luta mig tillbaka och njuta av… Nej just det!

Efter ridningen åkte jag ner med Tezza på stan (som även var med när jag köpte Sabaton biljett) och spanade in “Vampyrer Suger“. Jag tycker den var helt okej, bästa delen var definitivt med the Wolfpack och “Its Raining Men”. Det kunde bli lite mycket vampyrsnack ibland (jag är Team Cullen personligen) men å andra sidan – det är precis så dem som inte tycker om Twilight upplever det. Men det var verkligen trevlig och jag ångrar inte att jag såg den!

NU ska jag ta mig ett glas cola och en liten skål chips och njuta av att ha tillbaka aptiten efter min crash diet!
NP: Hungry – Lita Ford
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: