Romance

Första låten och videon jag hörde och såg med Reckless Love, alltså, låten är ju grym, men man kan ju ifrågasätta vad som hände med videon. Och vad är det med hårdrockare och skönhetsmissar? Hon som är med i videon blev tydligen Fröken Finland 2008 eller något i den stilen.

Okej, hela dagen sen jag kom hem ifrån stallet har jag och Sara diskuterat Crashdiet och kommit fram till att vi ska göra vår egna lilla “Vampyrer Suger”, fast Crashdiet Suger, med mig i rollen som Team Simon och hon i rollen som Team Martin. Mitt under dessa hetska diskussioner om Crashdiet har jag suttit och tittat på lite tröjor med dem. 

Jag är helt övertygad, eller var, om att jag ville ha den nya girlien (ni vet – min nuvarande Crashdiet tröja är liksom ifrån “Unattractive Revolution” eran, den är lite out of fashion…) men igår när jag kollade var jag inte helt säker längre. Kanske skulle man slå på stort med en “Rising From The Underground” tröja (som jag tror den heter?) Den är liksom, passing on the legacy. Min Unattractive tröja (inse hur kul den meningen låter egentligen för de som inte vet att Crashdiets platta heter “Unattractive Revolution”!) är liksom sisåhär va, att den har alla.. ansiktena på de i bandet i en fyrkant… liksom…Peter Och Martin bredvid varandra däruppe…. och Ollie och Eric är nere…och mitt i “The Unattractive Revolution” och “Crashdiet” längst upp, på ryggen är det “Crashdiet” längst upp och deras logga med en fet dödskalle i.

En “Rising FromThe Underground” tröja är liksom den perfekta fortsättningen; Den har fyra bilder likt min gamla, men istället för Mr Twisted så är där såklart mr Cruzan, den är liksom blå istället för brun (The Unattractive Revolution kallas tydligen det bruna albumet!) med röd text lite halvt på sniskan över där det står “Generation Wild” och har loggan över detta tryck, alltså, namnloggan, och på ryggen har de namnloggan överst, sen deras logga, men istället för en dödskalle står det istället “Rising From The Underground” (därav liksom namnet på tröjan) Hela tröjan är typ svartvit fast i blått istället och lite rött. Fett cool. Skulle ju helt klart vara den perfekta fortsättningen på legacyn till min gamla tröja. Men jag vet inte.
Vad tycker ni?

Bild på Girlien och bild på Rising From The Underground

Jag vill även passa på att säga att jag är stolt över mig själv att jag lyckats med det snygga att skriva ett helt modeinlägg bara om bandtröjor. Sweet.

NP: So Yeah! – Reckless Love
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: