Bad Boy

Har hunnit bli favoritspåret på nya Lita plattan jag köpte, så himla bra! Jag fullkomligt älskar det lilla melodiska partiet (alltså, ja, hela låten är ju melodisk men…) det där  ni vet “One kiss one night, one touch one bite, it’s never too much, it’s never to tight”.. I could die for it!

Idag är min sista lediga dag  på mitt sommarlov, imorgon börjar jag skolan, mer bestämt universitetet! Där ska pluggas media och kommunikation, vilket är ungefär precis det samma som pluggades på gymnasiet, men då under namnet “it-media”. Det ska bli intressant, men att min sista dag i frihet har spenderats med att sitta inne hela dagen vid datorn (utom under ungefär 2 timmar då jag tog mig friheten att faktiskt gå ut och gå,  och jag lär väl göra det igen efter One Tree Hill sen). Men det känns ganska okej ändå, ska även försöka städa lite senare.

Mitt rum ser bokstavligen ut som ett bombnedslag, det vet ni som varit hemma hos mig. Speciellt Jennie, som ringdes in fem minuter innan Elias skulle komma i somras för att städa. Gick väl sisådär, men vi fick undan litegrann! Tänkte göra det med grundligt nu, alltså, städa, innan Sofia kommer. Det kan ju vara bra om man… kommer in i rummet.

Nej nu ska jag återgå till One Tree Hill.

NP: Thinking Of You – Katy Perry
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: