Falling Rain

Sitter och lyssnar på demoversionen till Crashdiets låt “Falling Rain” var ingen mindre än Martin Sweet sjunger. Sweet.

Alltså ibland har jag en sån himla bloggtorka, men nu har det hänt lite gran i alla fall. För två veckor sen snart var jag i Västerås för att spana in Crashdiet (och Bullet) för att även passa på att träffa Jocke och Sofia. Mycket trevligt, såpass trevligt att Sofia faktiskt kommer hit om en vecka för att gå på marknad! Mitt under våran crash diet (vi kunde inte äta på typ en vecka efter konserten!) så föll vi för Reckless Love, ett band vi har känt till i några år utan att göra något större väsen. Dock har det nog aldrig gått så fort för någon av oss att börja gilla ett band till att sedan direkt köpa en skiva och sedan DIREKT boka in en konsert med dem.

De spelar ju på Stockholm Rock Out 3, och det var osäkert om jag skulle dit. Men nu är det helt klart dåva : ). Det roliga med Reckless Love är att om man tycker att man hört H.E.A.Ts låtar någonstans förut ska man nog inte lyssna på Reckless Love, eftersom där är influenserna ännu tyngre, om du frågar mig! Def Lepard (Pour Some Sugar On Me), KISS (Crazy Nights) och även typ Aqua eller något, jag kan inte riktigt avgöra, men det gäller låten “Back To Paradise”. En enskild recension om skivan kommer väl i något annat inlägg, men den har lyckats bli min absoluta favoritskiva.

Innan det här inlägget i sig blir för långt ska jag nog avsluta där, och återkomma ikväll efter ridningen. Ni vet, jag hyr ju Axa igen!

NP: Back To Paradise – Reckless Love
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: