Disco Inferno

Har inte valt den bright or the dark side än, men jag tror alla innerst inne älskar Disco Inferno. Buuurn baaaaby burn….

Vart i skolan och haft Mediaproduktion, var vi skulle rita loggor. Ja, jag ritar gärna loggor. Men kom igen – jag och Illustrator funkar inte ihop! Men min lärare klagade inte alltför mycket när jag klottrade LOGGOR i mitt anteckningsblock.

Efter skolan bar det av till akademibokhandeln för att ge sig på den nya serien av Stepahine Meyer, eller ja, nya boken i alla fall, Genom Dina Ögon. Även en lila tröja med trekvartsärmar inhandlades. Mycket trevligt.

Jag, Sofie och Cornelia åkte till stallet för att ta farväl av Dolly. Jag kan verkligen inte säga att jag sa hejdå till Dolly, jag försöker fortfarande förneka det ni vet? Jag stod inne hos hästen bredvid, Lady Axa, en ponny jag är helt såld på, och blind på ena ögat precis som Pickles. Jag vet att Dolly kommer vara borta imorgon. Och inte på något annat stall, utan borta. Borta på riktigt. Jag förnekade bara, och hälsade på min prins, Kadesh istället. Ja, det är klart jag sa hej då till Dolly. Men när Pickles skulle åka lämnade jag inte hennes spilta alls. Men Dolly hann aldrig bli mitt allt, som Pickles blev.

KadeshLady Axa

Jag och Cornelia lät fantasin flyga en aning och har precis dragit igång ett… projekt. Mer om det… vid tillfälle, haha.

Helt oförståeligt.

NP: Wake Me Up Before You Go-Go – WHAM!
// Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: