Disco Heaven

Extra spåret på den europeeiska utgåvan av Lady GaGas The Fame. Jag hade svårt för den i början, men det är ju så det brukar vara. Det tar emot, emot ens egen principer. Men när man vågar släppa efter lite så blir det lättare. Som med Twilight.

Apråpå Twilight och Breaking Dawn. Jag har nått, eller ja, nästan läst igenom Jacobs del av Breaking Dawn, och han är ju klockren! Jag älskar hans ironiska kommentarer mot Rosalie. NEJ – Jasper är fortfarande min nummero ett, tätt följd av Rosalie, men ändå? Jacob är ju underhållande!

Hursomhelst, i skolan idag hade vi samhällskunskap, första lektionen. Jag gillar det. På riktigt. Vår lärare är bäst. Really. Jag har haft tur med SO lärare. HAHA, jag kom på mig själv med att skriva SO., vilket är ett finsk band… något ni borde veta vid det här laget.

Lady GaGa har precis gett ut skolmaterial; block, pennor och mappar. Dem släpps 7:e September. Who will be the first to have ’em?
Jag såklart. Haha, hittade även ett förtjusande iPod fodral som pryddes av min idol. Nu slipper jag det där förbannade tvålliknande zebrarandiga fodralet som ändå var för litet. Det med Lady G på är anpassat. Tja, vet ni inte vad ni sk age mig i present funkar ju alltid ett Lady GaGa Electronic Gift Certificate.

NP: Summerboy – Lady G
// Sarah

Videoklippet som kommer få er att älska Pokerface.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: