Take Me On The Floor

The Veronicas. Jag hörde låten på So You Think You Can Dance för jag vet inte hur länge sen. Jag fick för mig att det var Kate Voegele som spelade, för visst är en av tvillingarna Veronica kusligt lik henne? Men sen när jag insåg att blondinen inte alls var en bakgrundssångerska kom jag på att Cat Deely hade sagt att Veronicas skulle spela…

Skolan började igår, hehe. Jag är glad. Varför? För, vi slapp det hemska horribla namnet Bergatrollet. Vi heter fortfarande Huldran, eller… stålmannen. Nej, seriöst. Det var en lättnad. Först när Vicky sa att vi var i Bergatrollets klassrum blev jag helt “NEEEEJ!” men sen när jag kom dit och såg att det stod “Sagoprinsen” på Älvans gamla klassrum var jag tvungen att kolla namnet på vårt klassrum… där den välbekanta skylten med “HULDRAN” flinade mot mig. Hade den kunnat prata hade den ropat “SMILE! YOU’RE IN CANDID CAMERA!!!”

Jag hade även premiär för ridningen igår. Jag fick Spot. Kul? NEJ. NEJ. Det finns ingen häst jag…. ponny, jag föraktar mer än Spot! VISST – hon är bra. Kanske till och med stallets bästa ponny. Men man ska ju kunna få stopp på henne också. Och det får inte jag. Jag vill också ha Kadesh : ‘ (. Nåväl. Jag kan inte gå in så mycket på vad vi gjorde, eftersom att jag och Spot mer eller mindre bara stod stilla hela lektionen, medans jag fruktade att hon skulle ta ett språng.
Såhär ligger det till, jag red Spot för ganska länge sen, och vi hade förberedande för hoppning den gången. Då, DÅ var jag LYRISK över att ha fått Spot, men när hon… skenade, nej, hon skenade inte, men farten var precis som en skenande häst. Över bommarna, och hon stannade inte. Förrän vi kommit upp på medellinjen, och efter det… nej. Inget mer Spot för mig.

Efter det bar det av till Alexandra en stund. Trevligt. Natten spenderades med Eclipse. Boken alltså…..

Idag, Lördag, har jag verkligen inte gjort så mycket. Gick upp ganska tidigt, skönt att jag lyckas vända tillbaka dygnsrytmen så fort! Övningskörde lite innan Martina kom hit med “The Dark Night” så vi såg klart på den och sen på Twilight. Åh, vad den filmen har orsakat mig lidande. Haha. Nej då.

Nu tänkte jag hursomhelst hoppa i sängen med min lilla sköldpadda som mamma fick åt mig på Liseberg, med min slorg, sköldis, bananen och Eclipse. Jag tror jag kommer bli våldgästad imorgon.

NP: Halo – Haley James Scott a.k.a Bethany Joy Galeotti
// Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: