The Ghost Of The Heceta Head

En av de bättre låtarna på Lordis album “Deadache”. “Deadache” är egentligen ett så himla klockrent album, men jag vet inte om det slår “Babez”. Det är en verklig “tie” inbetween them.

Jag har inte bloggat sen Otus visades för världen, antagligen på grund av shocken att honom, men också för att jag haft fullt upp i skolan med grupparbeten och grejer OCH vart sjuk. Jag har tyvärr inte heller tänkt att jag ska skriva så mycket mer just nu mer än att jag ska återgå till The Big Bang Theory, mina bullar, träna på redovisningen imorgon och förresten så kommer Sara imorgon.

NP:  The Chainsaw Buffet – Lordi
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: