Oh lord have mercy on the devils daughter, she could not choose who would be her father…

Det är faktiskt mer eller mindre första gången som jag har fått ett pris för mina företag i The Sims 2. I det här fallet gäller det klädesbutiken “Lord Have Mercy” som ägs av Messää … Kan inte stava hennes efternamn faktiskt… Men Messää! Hon är förövrigt en häxa.

Lord Have Mercy är som sagt en liten butik med utöver Messy två anställda, som tyvärr varierar mer än vad jag önskat. Jag glömmer alltid bort att öka deras löner, men jag ska se till att hålla hårt i de två jag har, för den ene har en guldmedalj i kassahantering (TACK!) och den andre… ska bara bli chef helt enkelt.

Som ni ser på bilden så är butiken BOKSTAVLIGEN liten och jag har här valt att fokusera på highfashion och säljer även parfym och smycken till detta. Ett koncept som senare kom in i Lord Have Mercy var den lilla försäljningen av garderober, kändes passande. Det är ganska trångt, speciellt när det kommer mycket folk, dock flyter allt på ganska bra av sig själv.

De senaste dagarna har Lord Have Mercy enbart gått med vinst, och det ökar hela tiden. Visserligen ligger deras saldo fortfarande på minus i det stora hela (just nu när jag skriver det här ligger det dock på -41 000 ). Mina planer är att när skulderna är borta och det enbart går med mycket vinst och Messy lyckats spara ihop en massa pengar (hon jobbar även som Poseidons Högra Hand och tjänar dryga 17 000 i veckan på det) så ska hon flytta till Where’s The Dragon och starta någon form av hemföretag där, dock vet jag inte än vilken typ av inriktning hon ska ha där.

När skulderna är borta på Lord Have Mercy så har jag även planer på att expandera själv LHM med ett litet kafe och även ett badrum eftersom besökarna tycks vara riktigt arga på att de inte kommer åt det mycket lyxiga personalrummet.

Ja, dagens inlägg handlade enbart om The Sims, men jag har faktiskt inte gjort så mycket annat idag.

// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: