Teenage Dreams

Öppnings och titelspåret till Katy Perrys nya platta som jag just nu sitter och recenserar. Gillar den! Texten är fett fin.

Jaha, idag var första riktiga skoldagen! Det var väldigt kul, gillar läraren redan! Dock fick jag det lite stressigt med inlämningsuppgiften – den skulle vara inne klockan fem idag och jag börjar ju jobba fyra (och slutade skolan klockan tre) men det gick bra, skrev uppgiften och sen åkte mamma och lämnade in den! Jag tror dessutom att Pucko har känt av stressen lite idag, för han skötte sig exemplariskt! Han lade utan att bråka in Katys nya platta, vilket underlättar för mig! Att jobba gick bra, även om jag NÄSTAN kommer försent! Har jag sagt att jag gillar mina arbetskamrater?

Nu vill jag passa på att prata om Lordi. Min bäste man Curt, skickade mig Amazons hemsida där det numera finns 30 sekunders klipp till varje Lordi låt. Och alltså, jag dog lite. Jag dog lite när jag hörde det. Detta kan vara det bästa albumet Lordi har gjort. Allt är så perfekt; omslaget är perfekt, låtnamnen är perfekta, och de här små klippen är perfekta. Wow. Jag och Paula ska ju preliminärt till Finland på deras gig (eller – vadå preliminärt? VI SKA DIT!!!) Och jag längtar sjukt mycket!

Nej, nu ska jag återgå till min diskussion om Martin Sweet otroligt vackra ansiktsdrag (har ni något bättre att diskutera såhär sent på kvällen så är vi öppna för förslag, jag och Sara aka Team Martin)

NP: Pearl – Katy Perry
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: