Monster

Åhh, Cool-Midi är verkligen mina bästa vänner! Nu har de lagt upp “Monster” och “The Fame” Också <33 Nu saknar jag bara “Bad romance” och “Dance In The Dark”.

Anledningen till den medlemåttig auppdateringen är för att jag har fastnat på howrse. Och vet ni?… Idag stod det klart att jag ska hyra Axa. På en fin liten lapp i stallet står det att Axa är uthyrd till mig ^^ Mohaha!

På tal om Axa, det var klubbhoppning idag. Uteslutna. Skräll. INGET fel på Axa. Fel på mig haha! Aja, jag är nöjd ändå! Nu är det klubbdressyr nästa vecka. Jaghar anmält mig på Waldemar, Paris och Riocha. Vi får la se vem det blir!

NP: Monster – Lady GaGa
// SAra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: