Days Gone By

Det är verkligen min favoritlåt med Slaughter. Och den jag lyssnar på nu är den akustiska versionen utan sång och en framträdande gitarr. Såklart finns grunderna från orginalt kvar, men den är verkligen helt underbar.

Idag fick jag och Hanna äntligen hämta ut New Moon biljetterna! Fyfan! Nu är det KLART, och det är SANT! Vi ska på Midnattsvisning!!

biobiljett

Så nu vet ni det ; ). Dock har jag kommit att tänka på en sak. När vi stod i kön förut idag, väntade på att få våra biljetter, så mådde jag så illa. Jag var nära på att spy på riktigt,och när vi väl fått biljetterna höll jag på att svimma av lättnad. Det är samma sak varje gång jag äter, så mår jag jättedåligt, får öfta ont i huvudet och har ibland svårt att sova.

Är det stress, eller vad är det? Och vad gör man för att må bättre?

Hanna var i vilket fall kvar hela dagen, och vi spanade på “Material Girls”. Underbar film verkligen. Och imorgon är det ridning, och jaaa, jag hoppas som vanligt att jag får Axa. Men big chance. Hursomhelst, Odium kläderna kom idag men mamma hämtar dem först imorgon. ÄNTLIGEN!!

NP: One Of The Boys – Katy Perry
// Sara

One Response to “Days Gone By”

  1. SV: hahah, I see 😉 Får väl hoppas att tjötet lägger sig snart..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: