Lovegame

Låten växer verkligen på mig. Som om den redan inte var den bästa låten hon gjort. Mer eller mindre. Okej, Paper Gangsta vinner ju ganska stort, men ändå?

Idag är det hur som helst tre år sen Pickles dog. Tre långa år har gått utan henne, and I’m still dancin’. Det är bisarrt, jobbigt, när man tänker på det. Hon var mitt liv.
Och på det, så dog Panik igår. Tyvärr har jag inget exakt födelsedatum på honom precis, men med tanke på Skriks pigghet är det lite… ja.

Haft både Religion och Rörlig Bild idag. Religionen var faktiskt… kul. Speciellt när “Blondie” utmanade “L” i vem som kunde svara rätt förstå. Det var det bästa jag sett 🙂 Eller ja, tekniskt sett så UTMANADE inte Blondie “L”, men “L” eldade upp sig varje gång B var först.  Men en sak är klar;  Man kan inte hata vår klass.
Och alltså, det där med 3D, After Effects och sånt där. Det är verkligen inte min grej. NEJ, NEJ!!! Jag kan inte, Okej? Jag har fått det att regna och blixtra på Lordi, men längre än så kommer jag inte! Alltså, förlåt Petter, Men jag kommer verkligen inte längre än så!

Jag har verkligen inte gjort något vettigt alls idag känns det som. Nej, det har jag inte. Jag har bara spanat in “A Cinderella Story” med min favoritskådis Chad Michael Murray, och den var som de flesta highschool filmer. Töntig, Underbar, Jobbig, Löjlig, Rolig, Komisk… Ja ni vet!
HZH 3 SKA vara ute på Fredag, jag lovar.

Np: Just Dance – Lady GaGa
// Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: