Nothing Else I Can Say

Lite vettigare titel än Eh Eh.  Liksom, same shit different name, right? Hursomhelst, en av de MYSIGASTE låtar med henne ❤ Synd att videon är askass.

Jag är så arg på mig själv! Det enda jag gör om dagarna på mitt sista sommarlov nu är att sitta inne i vid datorn. Vad gör jag? Jo visst, jag arbetar på tidningen, och det är ju bra, men sen spelar jag en massa The Sims också. Jag älskar The Sims, även om jag just försötrde min första The sims 3 familj. I’m gonna start over with her. Jag slänger ut mina kaniner i respektive rasthagar, sen  slår jag på TVn, ser samma tablå varje dag, Även om det enda underhållande programmet som går såpass “tidigt” på dagen är Gordon Ramsays Kitchen Nightmares, vilket ändå bara är repriser. Vilket liv. Jag hatar mig själv för det här, verkligen. Varför får jag inget gjort?

Men nåja, nu ska jag inte tråka ut er med min självömkan. Nästa vecka åker jag till Göteborg, med E. Vi ska på HammerFall med Lina, Magnus och Axa. Sen blir det Europe på Fredagen med Lina och Magnus i alla fall. Sen får vi hoppas att jag hittar Xplosion. Jag träffade ägaren till butiken på Sweden Rock, och det visade sig att vi hade samma favoritklädesmärke. Queen Of Darkness. Hittade ett par byxor på hemsidan från Living Dead Souls (tror jag det var i alla fall) som jag föll så illa för, och sen ett par skor som jag tittat på i ett halvår. Inte rätt mönster, men man kan ju prova skon och sedan beställa rätt mönster ifrån HowCool. Inte svårare än så.

Dessutom är det sista veckan jag har med kaninerna Tessan och Molle. Det är stallets kaniner. Lite tomt måste jag erkänna att det kommer att bli. Till och med pappa gillade dem där kaninerna. Eller ja, han gav dem uppmärksamhet, och det räcker!

Nåväl, nu ska jag dyka in i mitt The Sims 3 (som förövrigt är väldigt överskattat, tacka vet jag The Sims “1”) och rädda min sim undan bebisen. God Damn It.

NP: Boys, Boys, Boys – Lady GaGa
// Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: