Armageddon

Första låten efter öppningsspåret på min nya “favvo”skiva “Generation Wild”.  Crashdiet har verkligen börjat växa på mig.

Jag har inte skrivit ett dyft sen Sweden Rock, har väl helt enkelt inte haft inspiration precis. Det har jag väl inte nu heller men… Jag och Jennie kollade på den sjukaste filmen någonsin, “Den Långa Flykten”. Alltså, jag trodde det skulle vara en sorglig men söt film om kaniner… det visade sig vara riktigt blodig politisk propaganda. Nice. Eller inte. Kaninerna var söta i alla fall.

Jag ska se Crashdiet i Västerås den 14:e. Eller ska jag åka till Linköping istället? Eller ska jag slå på stort och köra på Skogsröjet, så får jag se mina kära HEAT också? Stora frågor. Västerås och Skogsröjet ligger på helgen, vilket gör att jag kan rida Laxen på morgonen och sen åka. Just det, jag ska hyra Lady Axa till hösten igen. Awesome, eller vad? Jag skulle vilja tatuera in det på typ vänstra skulderbladet. “Pickles * 1988 + 2006” och ” Lady Axa * 1998..”. Både Lady Axa och Pickles har varit så viktiga för mig. Sen vill jag ha Lordis logga på vänster bröstkorg ovanför hjärtat, “Dead Bugs Bite” på högerarm (favoritlåt med Lordi!) ett par stjärnor på vardera höft (eller ja, på magen men ni fattar) och sen en tatuering jag inte kan beskriva i svanken. Nåväl. Jag kan ju fortsätta drömma i alla fall! Kan någon förresten förklara varför min iTunes hackar så i bakgrunden? Det är mighty störande.

Jag håller förövrigt på att sätta ihop en outfit till Rockweekend, men den kan knappt bli komplett utan en viss topp. Dock är chansen att jag hinner få toppen innan väldigt liten, så jag måste tänka om. Suck. Nåväl. Jag får komma på något. Men det är en av tre… men jag kör väl lite casual första kvällen. Ska bli så himla kul att träffa Judgie igen!

Innan jag tråkar ut er för mycket, så ska jag sluta. Jag åker till Jennie imorgon antagligen, bara så ni vet.

NP: Generation Wild – Crashdiet
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: