Can’t Be The Real Thing

Bonusspåret på “Domino Effect”, och den är så typiskt Gotthard typ. Lite kaxig, lite lättsam…

Ska precis sätta mig ner och recensera The Arks nya album. Ingen annan har gjort det, så jag antar att chefen är OK med det… Dock fattar jag inte varför folk kallar det här glamrock… vart är synten, vart är körerna, vart är de skrikande gitarrerna? Nej precis. Lägg ner nu. De kommer aldrig att spela i samma liga som Bon Jovi, Whitesnake och Hanoi Rocks.

Nu börjar det dra ihop sig till Sthlm Rock Out, och frankly, jag ser faktiskt fram emot det lite grann. Jag vet att det var tänkt att jag inte skulle gå, men det ändrades ju. Det ska bli kul att se Tigertailz, TROTS ATT DE RATADE MIN GODA VÄN. Ja, Trevor provspelade för dem när de sökte ny gitarrist. Not even close. Att se hur Crashdïet funkar med Simon Cruz. Hittils är faktiskt, ja, hata mig om ni vill, men Olliver Twisted. (Absolut inget illa menat emot Dave, men jag kan ju inte älska någon jag aldrig sett eller träffat, ikke sant?) Ska även bli kul att se band som Babylon Bombs, XYZ, Vains Of Jenna… Och sen Fatal Smile igen! Lite HEAT varning på dem(HEAT “förföljde” ju mig en hel del 2008/2009, remember?) Sen en handfull andra som man inte hört så mycket om eller av förut. Och ja, jag ska gå i höst också.

Jag och Peter kom förövrigt till conclusion igår, så nu har jag mer eller mindre mina biljetter till Rockweekend. Awesome.

NP: Sining ‘Bout The City – The Ark
// Sara
HAHA första frågan på nytidsorgenteringen: “Vilket band är tillbaka med “In Full Regalia”?” Klockrent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: