In The Raw

Minns ni när det blev sånt rabalder om låten? När föräldrar blev så arga för att de inte tyckte att låten passade sig i barnprogram. Okej, texten är lite grov, men det är inte, eller, oftast inte så att sjuåringar förstår innebörden… utan jag tror snarare att de tycker det är kul med killar med långt hår som spelar hårdrock, haha!

Fick veta idag att första klassen på skolan går ut klocka 13.00 den 10:e Juni. Det betyder att det finns en risk att jag inte är ifrån skolan förrän 13.30. 13.30 går ett flyg till Karlshamn som är framme 16.00. Det skulle innebära att jag hinner se Sabaton och Aerosmith på Torsdagen. Jag missar RATT i vilket fall (dumt dumt dumt dumt dumt!)

Men det går inte. Så det går ett flyg till Karlshamn 18.30 cirka. Då är jag framme 22.30. Då är det till och med tveksamt om jag ens hinner byta in min biljett och komma till campingen till att ens se Aerosmith (23.30). Det suger. Ganska ordentligt, jag har liksom aldrig bett om en ceremoni, aldrig bett om att behöva sitt i fyra timmar i klassrummet och inte göra ett piss, när jag skulle kunna vara påväg, eller, nej, redan VARA på Sweden Rock (hade vi tagit studenten en vecka tidigare eller senare hade det ju inte vart något pr0blem, då hade jag vart på Sweden Rock på Tisdagen!!) Men å andra sidan, jag ska inte ens flyga till Karlshamn. Utan till Köpenhamn. Där ta ett tåg som går direkt (men tar två och en halvtimme) till Sölvesborg. Suck.

Men nej. Nu måste jag vara närvarande, för att jag är lättsåld och för en vit skinnjacka, korsett, biljetter till Sweden Rock och lite andra diverese saker, så har jag sålt mig själv att missa RATT och Mike Monroe. Och Sabaton. Och Aerosmith (Tydligen!!!) Och Treat. Fan vad lättsåld jag är.

Men – Jag får Cinderella. Och W.A.S.P. Och Steel Panther. Men Panther och Cinderella spelar ju nästan samtidigt. Typiskt mig att det blir så. Dream Evil också. Men de och W.A.S.P spelar inte i närheten av varandra.

Och sen, tacka fan för Rockweekend. Danger Danger x2, Twisted Sister, Sebastian Bach… Yes please.

NP: Falling in and out of Love – Lita Ford
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: