Cruisin’

Ifrån Vixens “Vixen”. Ganska mysig låt, sen sådan typisk låt man lyssnar på när man åker bil… You have to go cruisin… ; )

Jag sitter i skolan med Estetiskt Verksamhet, försöker rita ornament, och det går verkligen sådär. Får väl försöka när jag kommer hem eller något. Dessutom måste jag försöka göra klart mina 5000 ord. Jag har nästpå klar med konstnären.

Fick hem min balklänning igår som är både för kort för bal och dessutom för liten, så alla ni som ber om stora byst vet inte vad ni talar om. Det var bara det. Och jag har beslutat mig för att hoppa på HEAT 14e maj som en liten tröst till missen på Stockholm Rock Out.

NP: Rocket Through My Heart – Wig Wam
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: