Unbreakable

En av mittenlåtarna på “The Art Of War” med Sabaton. Låten är väldigt speciell, första gången jag hörde den trodde jag att det var två låter. För i de första typ 2-3 minuterna är den lugn och sansad, och sen blir den helt uppspelt! Den blir galen! I en sisådär 2-3 minuter. Men det gör den ju inte sämre precis.

Idag var jag och Hanna + våra mammor på mellandagsrea på diverse hästbutiker (läs; OBS; Hööks och Granngården) där vi köpte diverse grejer. För min del blev det ett grimskaft (2 m) ljusblått, ett fleecetäcke (125cm), ett dressyrspö och en kedja. Nu är man helt rustad! Jag köpte också en ryktlåda, men den var för liten för mina saker. Det var aningen fail.

Just nu sitter jag mest och spelar The Sims 3, Destionation Världen. Rosalie (såklart, vem annars?) är den som får göra alla äventyr, och tanken var att hon skulle klara av Kina innan hon åkte någon annanstans, men hon fick ett uppdrag i Kina om att åka till Frankrike så… Det var inte så mycket till val. Däremot har jag hittat en supersnygg herrgård i Frankrike som jag ska köpa vid tillfälle. Hon har redan ett hus i Kina, så sen är det bara Egypten kvar.

NP: Between The Eyes – RATT
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: