Can’t Get Her Out Of My Bed

En av Wig Wams kortaste låtare som innehåller ett vokalt spår. Och den får mig också att tänka på Kylie Minogues “Can’t Get You Out Of My Head”

Eftersom jag inte har gjort ett piss igår så valde jag att inte uppdatera. Maybe you dislike it – That’s your problem. Men hursom, det har inte precis hänt så mycket mer idag, förutom att min pappa fyller år.

viåkte ochköpte dem här ursöta spökbakelserna, som var aningen mäktiga. Men jaja, bara mer bakelse till mig en annan dag! Cornelia och Hanna kom ochvåldgästade mig sen, eller ja, vid 7, och de är fortfarande här. De hälsade på min familj Cullen.

Alice har precis, som sista medlem i klanen att ha uppfyllt sin livsönskan. Och ännu bättre, hon har precis klarat av utmaningen med ostarna till restaurangen, så nu har hon äntligen odlat köttplantorna! Jag ska precis in på SimsWiki för att ta reda på mer om Omniplantan : )

Vi ska väl snart gå och lägga oss tänker jag, och förbereda och peppa inför terrängen imorgon! Det kan bli askul, på riktigt, det här.

NP: Hold On – Slaughter
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: