It’s My Life

Axident Avenue. Tydligen en cover. Whoever made it, kan i alla fall inte slå Axident. Jag sväääär.

Började med mitt sommarjobb igår. Parkarbetare hos Lundbergs igen. Det är faktiskt ganska roligt, tro det eller ej. Tvättade soptunnor med högtryckstvätt idag, och visst, det var inte det fräschaste, men oj vad kul jag och Malin hade!

Kom hem, och mer eller mindre däckade i soffan. Japp. Nej, jag hann sätta på The Sims 3 först, och spelade lite på det. Min sim är fortsatt rockstjärna, och det är… bra. För jag ville ju det, men att hon inte har någon stadig inkomst stör mig en aning. Men hon är också delägare i en mat affär, så det är okej.

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om vad jag gjort i helgen. Jag har liksom varit hos bästa Cornelia. Från Fredag till Söndag. Hanna var också med Fredag till sent på Lördagen. Under fredagen gjorde  vi inte alls mycket, hade mest roligt åt hur rädd Cornelia är för åskan när vi åkte ner till Skåre Centrum för att köpa… vad vi nu skulle köpa. På kvällen tog vi dock ett kvällsdopp, vilket resulterade i en halv miljon myggbett typ.

Under lördagen gav vi oss iväg ganska tidigt, och tog med oss mer eller mindre all mat som fanns i kylskåpet och åkte till stranden. Men väl där fick vi inte igång engångsgrillen. Och sen kom en hund och åt upp vår kycklingfilé. Jaha. Vad gör man nu då? Jo! Men gör som jag och Hanna; lägger sig på luftmadrasser och glider nerför strömmen. Cornelia följde inte med, allikevel säger jag bara. När vi kommit en bra bit förbi Grava Kyrka (det är en bra bit ifrån stranden) så insåg vi att okej, det kanske är dags att vända och simma tillbaka. Gick det då? Nej, vi satt fast i strömmen.
Så vi beslutade oss för att istället vandra på stenarna. Sagt och gjort. Det var ett…äventyr. Ena stenen lös, ena stenen hal, ramlar och skrapar upp sig… efter ett tag klättrade vi upp för stenarna och gick igenom åkrar och skog för att ta oss tillbaka.
När vi efter många om och men tagit oss tillbaka, så hittar vi ingen Cornelia, och bara tio procent av vår packning typ. Ett sms från Cornelia. “Jag har fått en järnbit i foten, var tvungen att gå hem”. Ajaj. Stackars liten. Så jag och Hanna tog våra grejer och sprang hem till Cornelia, eller ja… sprang och sprang. Väl hemma åt vi tonfiskgryta och tittade på 2:37, min absoluta favoritfilm! Det är alltid lika roligt att vara med folk som inte sett den och höra hur dem gissar på självmordsoffret 🙂

Mot kvällen gav sig Hanna hemmåt och Jag, Cornelia och hennes syster Amanda tittade på lite stå-uppkomiker och Fredag Den 13:e innan vi mer eller mindre däckade. Det var lite enklare när man inte hade en Hanna som petade på en stup i kvarten.

Söndag var sista dag hos Cornelia. Det slutade med att vi tittade på Final  Destination 3 hela TVÅ (!) gånger, och vi körde såklart med “Choose Their Fate”. Det är alltid lika kul. Det roligaste var att vi lyckades få tre olika slut. Vad för slut? Ja det tänker jag minnsann inte tala om, ni får spana in filmen själva 😉

Efter middag var det mer eller mindre dags för mig att dra hemmåt till mina pälsbollar… och nu sitter jag här, haha.

Det är väl allt jag har att säga, vi hörs!

NP: Dirty With You – Axident Avenue

// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: