Girls Go Chopping

Antagligen den nya öppningslåten som ersätter Brining Back The Balls To Rock. Gör det mig något? Inte alls. Jag fullkommligt ÄLSKAR den här låten. Älskar, älskar…

Lordi i helgen. HammerFall likaså.

H.E.A.T förföljer mig fortfarande.

Kort uppdatering i musiklivet mitt.

I övrigt då? Mjo, första skooldagen idag, the horror! Det kändes jobbigt att inte sitta i det mysiga pentryt med Maritha, Erik, Siv, Mari, Maud och Torgil (och Peter & Maria såklart) det sög att inte sitta på Maris kontor och redigera i Quark Express, som jag förövrigt börjar älska mer än InDesign. Det känns jobbigt att inte sitta och läsa den sexifierade boken Timmerhuggarna, visserligen blev jag klar med följetongen, men ändå. Åh, jag saknar Värmlandsbygden. Alldeles för mycket. Jag vill tillbaka dit nu. Direkt. Snälla?

Övningskörde för ett par dagar sedan. Det kunde ha slutat illa. Riktigt illa. Men det gick bra, körde hem till Maria (från min ridgrupp) själv och spenderade halva dagen hos henne. Det var trevligt, vi åt kladdkaka, spelade spel, snackade, gosade med hennes katt och tittade på Morden i Midsummer “Beyond the Grave”. British Crime Drama är komplicerat. Så in i helvete. Men bra!

Apråpå Crime Drama, det är lite American Crime Drama på TV:n brevid mig. CSI. Las Vegas. Ett äldre avsnitt. Repris. Har sett det här jäkla avsnittet så många gånger att jag kan det utan till. Ni vet, den döde tvättbjörnen? Tack för nya CSI och CSI:Miami avsnitt var lördag och måndag.

Förresten. Jag har färgat mitt hår lite grann. Eller blekt. Blekt lite av underhåret. Det var tänkt att bli platina i slutändan, jag blev så nöjd med den brun-orangea nyans jag fick att jag tror jag behåller den.

Ett par byxor jag vill köpa på tradera är uppe i 165 kronor. Suck.

NP: Man Skin Boots – Lordi
// Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: